Specialiteiten

Bij ons kan je terecht voor vers vlees van hoge kwaliteit, waaronder het Belgisch witblauw rundvlees, lamsvlees, kalfsvlees en varkensvlees. Verder hebben we ook een zeer uitgebreid aanbod huisbereide salades. Naast de ‘klassiekers’ zoals kip curry en vleessalade verrassen we steeds met nieuwe recepten. Ons atelier staat vooral bekend voor fijn ossenvlees, smaakvolle boerenham en sappige grillham maison. Dit alles en nog veel meer wordt altijd vers en naar jouw wens gesneden.

Bovendien kan je bij ons elke dag vers geleverde groenten, fruit, brood en banket terugvinden. 

We hebben daarnaast een mooie keuze aan Belgische, Franse, … kazen in onze winkel. Onze kaasschotels worden rijkelijk aangevuld met vers fruit en noten. 

Veel van onze producten zijn seizoensafhankelijk. Zo hebben we in het wildseizoen een ruim aanbod aan wild. Als het weer beter wordt, vind je bij ons ook een uitgebreid assortiment aan lekkernijen voor op de barbecue. 

 

Geen zin om te koken? Onze traiteurafdeling voorziet je steeds van versbereide, smaakvolle dagdagelijkse gerechten. Ook voor al je feestjes zijn we graag van de partij:  warme en koude buffetten, kaas-, fondue- en gourmetschotels, barbecues, ...